روغن طبیعی برای پوست صورت

5 روغن طبیعی یا مرطوب کننده پوست صورت

زمان آن رسیده است که استفاده از مرطوب کننده هایی را که معمولا از آنها استفاده می‌کنید را کنار بگذارید. شاید در نگاه اول بسیار سخت باشد اما اینجا در مجله شیمبال قصد داریم شما را با مزیت های فوق العاده استفاده از انواع روغن طبیعی آشنا کنیم. سپس خودتان تصمیم خواهید گرفت کدام یک بیشتر برای شما مفید خواهند بود. احتمالا اولین چیزی که بعد از شنیدن کلمه روغن به ذهنتان خطور می‌کند چربی و چرب شدن است. اما بیاید این تفکر قدیمی را کنار بگذاریم، هرگز اینگونه نیست که استفاده از روغن های طبیعی پوست شما را چرب کند یا باعث جوش زدن آن بشود.
“پلی فنون” ، “اسید های چرب” و ” آنتی اکسیدان ها” موادی هستند که وجودشان برای پوست ضروی و حیاتی است. این مواد مانند سربازانی قدرتمند در خط مقدم دفاع از پوست شما در برابر التهابات پوستی و پیری زودرس قرار دارند. روغن طبیعی معدنی مملو و سرشار از این مواد است. انگار به گنج رسیده اید. می‌خواهید قرمزی پوست‌تان را کاهش دهید؟ به دنبال راهکاری برای خلاص شدن از شر جوش ها و آکنه های پوستی هستید؟ پس با ما در مجله شیمبال بمانید. ما به شما خواهیم گفت که چگونه با استفاده از این روغن ها پوستی شاداب و جوان داشته باشید.

5 تا از انواع روغن طبیعی بسیار عالی برای جایگزینی مرطوب کننده های شیمیایی

در ادامه شما را با 5 تا از انواع روغن طبیعی که می‌توانند جایگزین مناسبی برای مرطوب کننده های شیمیایی باشند آشنا می‌کنیم:

1. روغن نارگیل

بخشی از آثار و فواید روغن طبیعی نارگیل روی پوست به شرح زیر است:
• مرطوب کننده پوست
• ضد التهابات پوستی
• آنتی باکتریایی
• آنتی اکسیدان
روغن نارگیل منبعی غنی از چربی های اشباع است. چربی های اشباع تاثیر مستقیم روی پوست شما دارد. این چربی ها میزان کلسترول مفید HDL را افزایش داده و کلسترول غیر مفید را LDL کاهش می‌دهد و به سطح بی خطر می‌رساند.
همچنان که از نام روغن نارگیل پیداست، این ماده از گیاه و میوه نارگیل گرفته می‌شود همین امر باعث شده به دلیل رایحه‌ی خوب این میوه و طعم دلچسب آن بتوان خوراکی های مختلفی درست کرد تا به ترمیم پوست کمک کنند. محبوبیت این روغن در سالهای اخیر بسیار افزایش یافته است و استقبال فراوانی از آن شده. وجود ویتامین E در روغن نارگیل باعث شده که این روغن یکی از بهترین جایگزین ها به جای کرم های مرطوب کننده شیمیایی باشد زیرا ساختار اسید های چربی آن به نحوی است که مانند یک سپر محافظ، از پوست در برای آسیب های بیرونی محافظت می‌کند.
رطوبت پوستتان را به وسیله روغن نارگیل حفظ و تنظیم کنید. خاصیت جذب و نفوذ این روغن بسیار قوی است و به محض استفاده جذب پوست می‌شود. لازم به ذکر است که به دلیل غلظت بالای چربی، این رون در افرادی که پوست چرب دارند ممکن است بروز مشکل کند. استفاده از این روغن در حمام یا به عنوان کرم های شیو، معمول و مفید است.
شیوه های مختلفی در مصرف روغن نارگیل وجود دارد زیرا این روغن سرشار از مواد مغذی برای پوست است. گاها دیده شده که پوست بعضی از افراد نسبت به برخورد با اسن روغن حساسیت نشان داده این پس قبل از مصرف از عدم حساسیت پوستتان روی این محصول اطمینان کسب کنید. بعد از آن می‌توانید این روغن را مانند یک ماسک در طول شب تا روز روی پوستتان بگذارید و سپس آن را با آب و صابون ملایم و غیر اسیدی بشویید. مصرف مداوم از این روغن موجب حل مشکل آبرسانی پوست و رفع چین و چروک ها می‌شود. از این روغن برای درمان خشکی، موخوره و ریزش موی سر استفاده کنید.

2. روغن آرگان

کلمه‌ی طلای مایع به گوشتان خورده است؟ قرار است با طلای مایع یا همان روغن آرگان بیشتر آشنا شویم. از دانه های درخت آرگان در کشور مراکش دو نوع روغن گرفته می‌شود. خوراکی و مصرفی. روغن خوراکی را به مانند روغن زیتون استفاده می‌کنند و از روغن مصرفی آرگان برای مراقبت از پوست و مو بهره می‌برند.
خواص روغن آرگان به دلیل سرشار بودن از انواع ویتامین های و آنتی اکسیدان های چرب است. غلظت این روغن سبک است و می‌توان به صورت روزانه از آن بهره برد. روغن آرگان مرطوب کننده ای است که پوست شما را چرب نمی‌کند.
اگر اگزما دارید یا درگیر جوش ها و آکنه های شدید هستید بازهم می‌توانید از این روغن روی سطح پوست استفاده کنید. آنتی اکسیدان بودن این روغن طبیعی به دفع رادیکال های آزاد کمک می‌کند و تاثیر اعجاب انگیزی بر بهتر شدن قابلیت کشسانی و جوانسازی پوست دارد.
استفاده مداوم از این روغن باعث می‌شود پوستتان درخشان و چشم نواز باشد. توجه کنید که مورد مصرف این روغن فقط پوست های خشک نیست بلکه در پوست های چرب نیز قابل استفاده است زیرا به وسیله این روغن می‌توان میزان چربی پوست را تنظیم کرد. در طول روز از این روغن را زیر لوازم آرایشی مصرف کنید و یا در طول شب قبل از خواب روی پوستتان بمالید تا عمل ترمیم و تغذیه پوست را به خوبی انجام دهد.
دنبال راهکاری برای جلوگیری از پیری زودرس هستید؟ با روغن آرگان آشنا شوید. مواد مغذی سرشار در این روغن از ایجاد چین و چروک و افتادگی پوست جلوگیری می‌کند و حالت ارتجاعی پوست را حفظ می‌کند. در همین حین سلول های مرده را بازسازی و ترمیم می‌کند.
خواص روغن آرگان:
• کاهش التهابات پوستی
• درمان و اسکار پسوریازیس و اگزما و انواع التهابات پوستی( با مشورت پزشک)
• متعادل کردن و تنظیم چربی پوست
• تغذیه پوست
• آب رسانی و رطوبت دهی به پوست

3. روغن میوه نسترن

از بوته های گل نسترن روغنی به نام رزهیپ یا روغن میوه نسترن گرفته می‌شود. روغن طبیعی که در اقصی نقاط دنیا کاشت و برداشت می‌شود و مورد استفاده در طب سنتی است و این به دلیل وجود خاصیت های آنتی اکسیدانی و چربی های فراوان و وجود منبعی سرشار از انواع ویتامین E، A، C می‌باشد. این روغن مبارزی در برابر رادیکال های آزاد، مخالفی در برابر ایجاد چین و چروک ها و مراقبی در برابر پیری زودرس می‌باشد. با استفاده از این روغن رطوبت کافی را به پوستتان برسانید.
خاصیت کشسانی پوستتان را افزایش دهید و از آثار جامانده از زخم ها و لکه ها و یا جای زخم آکنه ها بکاهید اینها بخشی از خواص ویتامین های موجود در روغن میوه نسترن است. برخلاف اسم روغن که شما را به سمت کلمه چربی می‌برئ این نوع از روغن، خشک محسوب می‌شود و چربی مازاد روی پوست شما ایجاد نخواهد کرد. روغن میوه نسترن را می‌توانید به همراه روغن های دیگر مخلوط کنید و آن را به عنوان یک روغن مرطوب کننده مورد مصرف قرار دهید. استفاده مداوم باعث افزایش کلاژن پوست می‌شود و همین امر موجب جلوگیری از ایجاد چین و چروک و پیری زودرس می‌شود. با خواص ویتامین C به خوبی آشنا هستید و می‌دانید که این ویتامین برای بازسازی سلولی و تنظیم سنتر کلاژن بسیار ضروری است. جای دیگر دنبال این ویتامین نگردید و آن را در روغن رزهیپ یا همان میوه نسترن پیدا کنید.

4. روغن مارولا

مارولا گیاهی بومی در آفریقا که از دانه های آن روغنی گرفته می‌شود که مملو از خواص مختلف است. از خواص آن می‌توان به خاصیت نفوذپذیری بالا و افزایش شفافیت پوست اشاره کرد. این روغن که به تازگی در قسمت عرضه محصولات طبیعی برای پوست شهرت یافته است معجزه ای برای زیبایی پوست تلقی می‌شود. خشکی پوست را برطرف کنید و از حساسیت ها و التهابات نترسید و حتی آن ها را از بین ببرید، همین موارد باعث می‌شود که شما وقت را هدر ندهید و این روغن طبیعی را تهیه کنید و مصرف کنید.
درصد آنتی اکسیدان در این روغن بسیار چرب از دیگر روغن ها بالاتر است. با استفاده از مارولا خود را به سلاح های دفاعی قدرتمند در برابر نور خورشید و پیری زودرس تجهیز کنید. اگر پوست شما مستعد ایجاد آکنه است از خاصیت های ضد میکروبی این روغن بسیار بهره خواهید برد. با یک تیر چند نشان بزنید و از این روغن بر روی پوست و مو و ناخن هایتان استفاده کنید. این روغن، چربی از خود بجا نمیگذارد پس می‌توانید از آن زیر لوازم آرایشی خود بهره ببرید.

5. روغن جوجوبا

هیچکس فکرش را نمی‌کرد از گیاه جوجوبا در آمریکای شمالی روغنی با چنین خاصیت هایی تولید شود. آکنه را درمان می‌کند. دشمن پسوریازیس و آفتاب سوختگی است. نکته جالب در مورد این روغن طبیعی این است که این ماده در اصل روغن نیست و فقط اسم روغن را یدک می‌کشد در واقع شیره‌ی گیاه جوجوبا می‌باشد اما به دلیل ساختاری شبیه روغن و ترشحی که روی پوست دارند خود را به جای یک روغن واقعی جا می‌زنند. استفاده از این روغن موجب تنظیم و کاهش چربی پوست، جلوگیری از تولید سموم پوستی و همچنین آکنه می‌شود.
روغن جوجوبا به دلیل وجود مواد معدنی مغذی، یک نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی است که می‌توانید در طول روز بسیار از آن بهره ببرید. در افرادی که پوست چرب دارند مقدار کم به اندازه دو قطره استفاده کافی است. استفاده از این روغن برای این افراد در طول روز یا شب به تنظیم و کنترل چربی پوست آنها کمک می‌کند و همچنین پوست آنها را نرم کند. این روغن یک لوسیون بدن عالی است برای کسانی که پوست های حساسی دارند. از دست شوره های مو خسته شده اید؟ روغن جوجوبا ناجی شماست و موهای شاداب را به شما هدیه می‌دهد.


فروش عسل عمده به مغازه داران
  • دارای برگه آزمایشگاهی
  • کنار ، گون ، چهل گیاه
  • 06132253741
خرید عسل طبیعی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

29 خواص عسل طبیعی
خواندن